Składniki:
5 posiekanych gałązek selera naciowego | |
2 małe czerwone cebule | |
3 łyżki posiekanej natki | |
20 listków cykorii | |
natka do dekoracji | |
sos | |
1/3 szklanki majonezu | |
łyżka soku z cytryny | |
tuńczyk w sosie własnym | 2 puszki |
5 posiekanych gałązek selera naciowego | |
2 małe czerwone cebule | |
3 łyżki posiekanej natki | |
20 listków cykorii | |
natka do dekoracji | |
sos | |
1/3 szklanki majonezu | |
łyżka soku z cytryny | |
tuńczyk w sosie własnym | 2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: