Fasolkowy przysmak

Fasolkowy przysmak

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa zielona

    30 dag
  • fasolka szparagowa żółtka

    30 dag
  • marchew

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • olej

  • bulion warzywny

    1 szklanka
  • papryka zielona

    po 1 sztuce
  • papryka żółta

    po 1 sztuce
  • papryka czerwona

    po 1 sztuce
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę oczyszczamy, gotujemy. Marchew ścieramy na tarce, cebulę kroimy w kostkę, paprykę w niewielkie paski. Wszystkie warzywa dusimy na oleju z dodatkiem bulionu, doprawiamy ulubionymi ziołami i przyprawami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

adam1f

28.12.2011 00:33
dobre

iknkirke

22.05.2011 14:07
fajne

Goya

08.12.2010 18:04
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat