Grzyby marynowane z ketchupem

Grzyby marynowane z ketchupem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzyby leśne

    1kg
  • cebula

    0,3 kg
  • olej

    1/3 szklanki
  • ocet

    3 łyzki
  • przecier pomidorowy

    2 łyzki
  • ketchup

    1 łyzka
  • sól, pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby gotować ok. 20 minut.
Cebulę dusić na patelni, dodać przyprawy i dodatki. Grzyby odcedzić i przelać wodą, potem połaczyc z cebulą i dusic ok. 10 minut.
Pasteryzowac 10 minut w sloikach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelinapac

24.01.2011 09:35
fajne

alaaa

04.09.2010 20:11
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat