CIASTECZKA FRANCUSKIE \"MIGIEM...\"

CIASTECZKA FRANCUSKIE \"MIGIEM...\"

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1 op.
  • cukier puder

    do smaku
  • marmolada

    1 (różana)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotowe, schłodzone ciasto farancuskie rozwinąć na blat posypany lekko mąką.Rozsmarować na nim marmoladę.Zrolować.Kroić rulon na plastry o grubości do 2cm.Układać na wysmarowanej olejem blasze.Piec 15-20 min. w 200\'C. - włg.przepisu na opakowaniu.Posypać ciepłe ciasteczka cukrem - pudrem.
Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jolanta40

02.11.2011 08:54
smakowite

maryśka

29.06.2011 08:24
pycha

Margo1

04.09.2010 08:55
smaczne i fajniutkie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat