pasta z ryby wędzonej z twarogiem

pasta z ryby wędzonej z twarogiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    25 dag
  • śmietana 12%

    15 dag
  • przyprawa Przyprawa do zup Kucharek-

    do smaku
  • twaróg

    25 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z ryby wędzonej zdjąć skórę,obrać z ości ,mięso dobrze rozetrzeć widelcem.Twaróg dobrze rozetrzeć,dodać śmietanę, rybę , przyprawy ,doprawić do smaku.

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

magical66

28.02.2011 10:31
czesto robię pasty rybne -są super

matii6

23.02.2011 18:01
potwierdzam super pasta

Ewa111

17.02.2011 19:40
świetna pasta do kanapek

alaaa

05.12.2010 18:55
robię bardzo podobną jest smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat