Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 1 puszka
szczypiorek 1 łyżka
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka odsączyć. Ogórka trzemy na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki połączyć z majonezem , dokładnie wymieszać. Schłodzić. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 08.12.2014 13:18
dawno nie jadłam past rybnej, muszę chyba zrobić
Andysz 30.10.2012 17:35
świetna jest ta pasta;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak