Schabowe w podwójnej panierce

Schabowe w podwójnej panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sól,pieprz,Przyprawa uniwersalna kucharek. do smaku

  • bułka tarta

  • mąka

  • jajka

    3 szt.
  • kotlety schabowe

    8 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kotlety doprawiamy solą,pieprzem i przyprawą uniwersalną. Ubijamy przez folię. Każdy kotlet obtaczamy w mące, potem w rozkłóconym z przyprawami jajkiem na końcu w bułce tartej. Smażymy na złoto z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Izabela/bella81

10.01.2011 11:08
pyszny obiadek

Natalia/tubisiek

25.10.2010 08:46
pyszne :)

gusia1000

19.10.2010 00:23
No, są grube.

Ewa104

29.09.2010 10:58
A co tam kalorie, lubię takie mięsko.

edyta18-20

10.09.2010 15:18
też takie robię pyszne są

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat