Pierś drobiowa w marchewce

Pierś drobiowa w marchewce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś kurczaka

    2 szt
  • marchew

    4 szt
  • majonez

    5 łyżek
  • koperek

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchew zetrzeć na tarce. Piersi podzielić i rozbić, opruszyc pieprzem i solą. Ułozyć je w naczyniu żaroodpornym i posypac marchewką, Posmarować majonezem. Piec ok 40 min w 180st. Przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Karolina92

23.09.2010 21:45
Musze sprobowac :) wyglada bardzo apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat