Składniki:
panga | 4 platy |
czosnek | 4 ząbki |
jogurt naturalny | 100 ml |
sok z cytryny | do skropienia |
masło | 1 łyżka |
szpinak mrożony | 0,5 kg |
mąka | do panierowania |
sól, pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
ser żółty | 10 (tarty) |
panga | 4 platy |
czosnek | 4 ząbki |
jogurt naturalny | 100 ml |
sok z cytryny | do skropienia |
masło | 1 łyżka |
szpinak mrożony | 0,5 kg |
mąka | do panierowania |
sól, pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
ser żółty | 10 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: