sałtka z indykiem

sałtka z indykiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczona piers kurczka

    20 dkg
  • kapusta pekińska

    1,2 szt
  • łodyga selera

    3 szt
  • sos: musztarda

    1 łyz
  • olej

    1,3 szkl
  • sok z cytryny

    1,2
  • ząbek czosnku

    2
  • sól, pieprz

  • ziemniaki

  • bazylia

    1,4 łyżeczki
  • tymianek

    1,4 łyżeczki
  • lód

    1,2 szt
  • jaja na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

sałtę i kapuste pokroić w paski zimniki w półplasterki, a mięso w słupki. Jajka przekroić w kostkę. Składniki soosu umieścić w słoiku i kilkakrotnie nim potrząsnąc by poswtał sos. Na misce wymieszać wszytkie składniki razem z sosem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat