Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe roladki
Przygotowanie:
Mięso rozklepać, oprószyć solą i pieprzem. Kaszę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, połączyć z drobno pokrojonym mięsem z indyka, jajami i przyprawami.
kasza jaglana | 100 gramów |
mięso indycze | 100 gramów |
jajko | 2 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 0.3 łyżeczki |
pieprz | 0.2 łyżeczki |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
kotlety schabowe | 6 sztuk |
Mięso rozklepać, oprószyć solą i pieprzem. Kaszę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, połączyć z drobno pokrojonym mięsem z indyka, jajami i przyprawami.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: