Jaja faszerowane

Jaja faszerowane

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    5 sztuk
  • szynka gotowana

    50 g
  • żółty ser

    50 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Jaja ugotować, przeciąć wzdłuż
2. Wydrążyć żółtka i zmieszać je pokrojonymi w kostkę: szynką, papryką, szczypiorkiem, żółtym serem + łyżeczka majonezu
3. Białka napełnić farszem
4. Obtoczyć w bułce tartej
5. Obsmażyć na rozgrzanej patelni
6. Podawać nadzieniem do dołu

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

marta639

17.09.2010 18:32
Mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat