Przepis i sposób przygotowania na: SZYNKA PIECZONA W MARYNACIE Z CZOSNKIEM I MAJERANKIEM
Mięso przekładam do woreczka do pieczenia i piekę w 180 stopniach przez 50 minut, kroję w plastry.
Mięso polewam sosem pieczeniowym.
szynka wieprzowa | 50 dag |
Sos pieczeniowy ciemny |
olej | 3 łyżki |
majeranek | 2 czubate łyżeczki |
sól | łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | łyżeczka |
sos słodko-pikantny | Tao-Tao, 2 łyżeczki |
ząbek czosnku | 2 większe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: