Składniki:
filet z kurczaka | 1 podwójny |
sól i pieprz | do smaku |
olej | 5 łyżek |
ząbek czosnku | 1 szt |
oregano | 1/2 łyżeczki |
bulion drobiowy | szklanka |
śmietana 30% | 250 ml |
natka pietruszki | 3 łyżeczki |
pieczarki | 400 g |
mąka | 2 łyżki |
filet z kurczaka | 1 podwójny |
sól i pieprz | do smaku |
olej | 5 łyżek |
ząbek czosnku | 1 szt |
oregano | 1/2 łyżeczki |
bulion drobiowy | szklanka |
śmietana 30% | 250 ml |
natka pietruszki | 3 łyżeczki |
pieczarki | 400 g |
mąka | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: