Sposób przygotowania
1. jabłka obieramy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę,
2. twaróg rozdrabniamy widelcem, dodajemy jabłka, żurawinę, cukier i cynamon, mieszamy
3. ciasto francuskie kroimy w kwadraty,
4. na każdym rozkładamy porcje masy twarogowej, zaginamy brzegi ciasta do środka,
5. pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni celcjusza przez 20 min.
2. twaróg rozdrabniamy widelcem, dodajemy jabłka, żurawinę, cukier i cynamon, mieszamy
3. ciasto francuskie kroimy w kwadraty,
4. na każdym rozkładamy porcje masy twarogowej, zaginamy brzegi ciasta do środka,
5. pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni celcjusza przez 20 min.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
banditka
Dorota76
ewelina/bunia
kotlet
Margo1