wiosenny ryż

wiosenny ryż

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż

    1 szklanka
  • szpinak świeży

  • koper świeży

  • natka pietruszki

  • sól

  • żółty ser starty

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. ryż gotujemy z dodatkiem soli i kurkumy,
2. szpinak myjemy i gotujemy w osolonej wodzie przez 5 min, odcedzamy,
3. do ryżu dodajemy szpinak, ser, posiekany koperek i natkę pietruszki,
4. chwilę podgrzewamy mieszając,
5. podawać z pieczonym kurczakiem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

02.09.2013 15:24
wygląda apetycznie

Jolanta40

29.01.2012 18:13
fajny kolor

Dorota76

28.02.2011 19:54
rewelacyjne połączenie kolorów i smaków

Izabela/bella81

12.01.2011 11:06
Nawet na miniaturce która mi się wyświetliła po prawej stronie ( \"Przepisy ulubionych osób\") potrawa wyglądała bardzo apetycznie:)

cukiereczek

18.09.2010 08:29
zdjęcie prawdziwie wiosenne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat