Smażpne oscypki

Smażpne oscypki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oscypek

    1 sztuka
  • masło

    3 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypka pokroić na plastry i smażyć je na mocno rozgrzanej patelni na maśle. Po usmażeniu układać na rozgrzanym półmisku i udekorować konfiturą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

10.09.2012 17:23
Pyszne

kielcok1

12.12.2011 16:23
oscypków nie jadam

rakow2

05.05.2011 19:06
oryginalna nazwa

pioge7

07.03.2011 18:25
super

gosia47-47

26.02.2011 21:09
super

marta639

17.09.2010 18:31
Super.

IlonaAlbertos

11.09.2010 22:57
Proszę i poprawienie błędu w nazwie- smażone.

Iwusia

10.09.2010 10:11
Musi smakować wspaniale :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat