Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grilla z boczkiem i cukinią
Kroki postępowania
Kaszę jaglaną gotuję w 2/3 szklance wody, dodaję łyżkę oleju.
pstrąg patroszony | 2 sztuki |
cukinia | 1 sztuka |
kasza jaglana | 1/3 szklanki |
pomidorki koktajlowe | 7 sztuk |
koper świeży | 4 gałązki |
listki melisy | 1 do smaku |
sól i pieprz | 1 do smaku |
masło | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 do smaku |
boczek wędzony | 6 plastrów |
seler naciowy | 1 gałązka |
olej rzepakowy | 1 do smaku |
cytryna | 1 sztuka |
sos | 1 ziołowy do smaku |
cebula | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
majeranek | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: