Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
filet z dorsza
4x160 g
Marynata
-
olej rzepakowy
4 łyżki -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżka -
Grill przyprawa ziołowa Prymat
4 łyżki
Pozostałe:
-
pieczarki
200 g -
pomidory suszone Smak
2 łyżki -
kapary całe Smak
2 łyżki -
czosnek
2 ząbki -
krem chrzanowy Smak
4 łyżki -
natka pietruszki
-
cytryna
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia II, odc. 45: Grillowany filet z dorsza z pieczarkami, pomidorami i ziołami
Kroki postępowania








Komentarze (3)