Składniki:
serca drobiowe | 60 dag |
marchew | 1 |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 |
cukinia | 1/2 szt |
śmietana 30% | 1/2 szklnki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
serca drobiowe | 60 dag |
marchew | 1 |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 |
cukinia | 1/2 szt |
śmietana 30% | 1/2 szklnki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: