Przepis i sposób przygotowania na: Zupa warzywna z fasolą i kukurydzą
Kroki postępowania
Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.
mięso wieprzowe | 30 dag ( z koscią) |
ziemniaki | 3 szt |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/4 szt |
cebula czerwona | 0,5 szt |
cebula biała | 0,5 szt |
fasola czerwona z puszki | 0,5 puszki |
kukurydza konserwowa | 0,5 puszki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
natka pietruszki | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: