Przepis i sposób przygotowania na: Muszle makaronowe z tuńczykiem
Muszle ugotować w osolonej wodzie wg wskazówek na op. Wyjąć łyżką cedzakową na sito i przelać zimną wodą. Osączyć.
Muszle napełniać przygotowanym farszem.
makaron | 1 op muszli dużych |
marchew | 2 szt ugotowane |
ogórki konserwowe | 3 szt |
por (biała część) | 1/4 szt |
kukurydza konserwowa | ok4 łyżki |
tuńczyk w sosie własnym | 1 op w tuńczyk w kawałkach |
jajko | ok3 szt ugotowane na twardo |
sól | |
pieprz | |
majonez |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: