Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i musztardą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżka
szczypiorek 3-4 łyżki
sól i pieprz

Porada

Użyjcie musztardy o wyrazistym smaku.

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane ze szczypiorkiem i musztardą

Jajka ugotować na twardo i po ostudzeniu obrać, przekroić na pół, a następnie delikatnie wyjąć żółtka.
Żółtka utrzeć z majonezem oraz musztardą i wymieszać ze szczypiorkiem.
Masę doprawić do smaku i wypełnić nią puste białka.
(Można użyć łyżeczki lub dekoratora do kremu.)
Całość ozdobić według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Diana Rusiłowicz 15.06.2017 19:49
Jajka są smaczne.
gusia1000 15.06.2017 17:15
Warto tak robić.
Diana Rusiłowicz 14.06.2017 16:50
Dziękuję....
IZABELA29 14.06.2017 09:22
pyszna klasyka
anka1988 14.06.2017 09:09
bardzo lubię takie jajka na śniadanie
mirosława4 14.06.2017 08:45
smaczne nadzienie
Diana Rusiłowicz 14.06.2017 07:04
Dziękuję....
Wafelek2601 13.06.2017 23:56
Coś pysznego
ilka01 13.06.2017 21:51
super wyglądają :)
wwwiolka 13.06.2017 21:14
Bardzo fajny przepis.
IKrakowianka 13.06.2017 20:57
pyszna przekąska
Motorek 13.06.2017 20:08
Bardzo smaczne
Grazyna0211 13.06.2017 19:53
ładnie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak