LUKIER DO CIAST

LUKIER DO CIAST

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier puder

    10-15 dag
  • cukier waniliowy

    1 OPAKOWANIE
  • sok z cytryny

    1 SZT
  • woda

    2 ŁYŻKI
  • białko

    1 SZT
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

WSYPAĆ DO MISECZKI CUKIER PUDER, CUKIER WANILIOWY I BIAŁKO JAJKA. UCIERAĆ DREWNIANĄ ŁYŻKĄ DO MOMENTU UZYSKANIA GŁADKIEJ MASY. NA KONIEC DODAĆ SOK Z CYTRYNY, LUKIER NADAJ SIĘ DO CIAST, CIASTECZEK I BABECZEK. LUKIER POWINO SIE WYKORZYSTYWAĆ BEZPOŚREDNIO PO WYKONANIU.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat