Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowe biskwity
Kroki postępowania
Dodaję żółtka po jednym i ubijam mikserem do połączenia składników nie dłużej. Na końcu dodaję mąkę i też mieszam mikserem aż się połączy na wolnych obrotach.
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier brązowy | 2 łyżki |
mąka ryżowa | 2 łyżki |
śmietana 30% | 250 ml |
fix do śmietany | 1 sztuka |
borówki | 1/3 szklanki |
maliny świeże | 100 g |
mięta | 1 do dekoracji |
cukier puder | 1 do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: