Składniki:
500 g pieczarek | |
2 litry bulionu warzywnego | |
1 mała marchewka z bulionu | |
1 mała cebula | |
1 ząbek czosnku | |
szczypta suszonego tymianku | |
Odrobina natki pietruszki | |
śmietana 12% | |
olej rzepakowy | |
ulubiony drobny makaron | |
sól | |
pieprz |
500 g pieczarek | |
2 litry bulionu warzywnego | |
1 mała marchewka z bulionu | |
1 mała cebula | |
1 ząbek czosnku | |
szczypta suszonego tymianku | |
Odrobina natki pietruszki | |
śmietana 12% | |
olej rzepakowy | |
ulubiony drobny makaron | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: