Składniki:
1 l bulionu warzywnego | |
6 średnich buraków | |
1 cebula | |
2 ząbki czosnku | |
1 łyżka octu winnego | |
sok z połowy cytryny | |
1 łyżeczka startego imbiru | |
1 łyżka natki pietruszki | |
garść startego wędzonego sera | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy |
1 l bulionu warzywnego | |
6 średnich buraków | |
1 cebula | |
2 ząbki czosnku | |
1 łyżka octu winnego | |
sok z połowy cytryny | |
1 łyżeczka startego imbiru | |
1 łyżka natki pietruszki | |
garść startego wędzonego sera | |
sól | |
pieprz | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: