Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona biodrówka w ziołowej marynacie

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biodrówka 1 kg
oliwa 4 łyżki
Tymianek suszony Prymat 1 łyżka
kolendra Prymat do smaku 1 łyżka
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona biodrówka w ziołowej marynacie

Mięso dokładnie umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Do oliwy dodać przyprawy i dokładnie je wymieszać, a następnie natrzeć mięso powstałą marynatą. Przykryć i wstawić do lodówki na całą noc.
Zawinąć biodrówkę w folię aluminiową. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez godzinę w temperaturze 180 stopni (z termoobiegiem).
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 08.02.2017 10:40
bardzo dobra
benka 06.02.2017 17:31
Smaczna wędlinka.
Janina 06.02.2017 16:22
Najlepsze domowe;))
Wacław 06.02.2017 10:59
apetycznie przyrządzone mięso :-)
gosia56 06.02.2017 10:20
smaczne mięsko ;)
Malinka 06.02.2017 09:49
Bardzo apetyczne mięsko!
Babeczka35 06.02.2017 07:24
Smaczne mięsko.
jagoda5913 06.02.2017 00:10
fajne mięsko
MagdalenaIC 06.02.2017 00:03
Wygląda pysznie :)
norweska20 05.02.2017 23:59
SMAKOWICIE SIĘ PREZENTUJE
Łukasz15 05.02.2017 22:13
Bardzo dobra
Iwusia 05.02.2017 21:40
ależ smakowite mięsko
olkaaa 05.02.2017 21:27
robię podobną
Renata9 05.02.2017 21:22
Bardzo smaczne mięsko
2milutka 05.02.2017 21:04
to musi być pycha!
wwwiolka 05.02.2017 21:01
Bardzo fajny przepis.
ania2610 05.02.2017 20:39
bardzo apetyczna
edytazaw89@wp 05.02.2017 20:20
Wygląda pysznie
Wiktoria29 05.02.2017 20:12
wygląda przepysznie
Lis 05.02.2017 20:10
Bardzo smakowita:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak