Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto bez pieczenia.
Mleko zagotować z wirókami kokosowymi, odstawić na noc. Na drugi dzień przecedzić przez gęste sitko, żelatynę namoczyć w 1/2 szklanki zimnej wody a następnie podgrzewać ją na małym ogniu aż się rozpuści , żelatynę połączyć z mlekiem kokosowym,Śmietanę ubić z cukrem waniliowym i sokiem z cytryny, ser zmiksować z cukrem i mlekiem dodać śmietanę,kokos oraz rozpuszczoną żelatynę.Wszystko wymieszać .Tortownicę przyłożyć do biszkoptu i wyciąć spód , spód włożyć do tortownicy na biszkopt nałożyć masę serowo- kokosową.
2.
Galaretki zrobić według przepisu, na masę serowo- kokosowa poukładać truskawki i zalać tężejącą galaretka.Boki obłożyć potartą czekoladą. galaretkę możemy posypać również kokosem.