Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z boczku wędzonego

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 500 g
cząber 1/2 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z boczku wędzonego

Z boczku odkrawamy skórę, kroimy go na mniejsze kawałki.
Następnie mielimy na najmniejszych oczkach.
Dodajemy cząber i pieprz, dokładnie łączymy wszystkie składniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Konczi 23.01.2017 22:37
Bardzo lubię takie pasty :) Pycha :)
halina17 23.01.2017 22:18
Bardzo lubię pastę z wędzonego boczku.
bogusia 82 23.01.2017 21:37
Smaczny dodatek do pieczywa:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak