sos beszamelowy

sos beszamelowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana 18-procentowa

  • rosół

  • masło

  • żółtka

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło stopić, zmieszać z mąką, zasmażyć nie rumieniąc.Rozprowadzić rosołem, zagotować.Przyprawić do smaku sokiem z cytryny, wymieszać z żółtkami, śmietaną i tartym serem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat