Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grochem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
groch 30 dag
cebula 1 szt
masło 1 łyżka
sól
pieprz
Liść laurowy suszony Prymat
Ziele angielskie całe Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grochem

Kapustę zalać niewielką ilością wody, dodać listek laurowy oraz kilka ziaren ziela angielskiego i zagotować do miękkości. Groch zalać wodą, dodać sól i zagotować do miękkości. Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na maśle. Groch i cebulę dodać do kapusty. Całość dokładnie wymieszać oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 22.12.2016 18:17
dawno jej nie robiłem,a jest taka smaczna ;-)
Ania321 22.12.2016 17:01
apetyczne danie :)
olkaaa 22.12.2016 16:32
już dawno nie robiłam
AZgotuj 22.12.2016 16:05
dawno nie jadłam, pyszna:)
jan_mag 22.12.2016 15:24
Smakowita :)
Agnieszka-87-25 22.12.2016 15:21
mniam pycha
w mojej kuchni 22.12.2016 13:26
bardzo lubię i do golonki też
Futka 22.12.2016 13:08
Uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak