Składniki:
zakwas na żur | 1 szkl |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 |
seler | 1/2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | |
grzyby suszone | 1 szkl |
masło | 1 łyżeczka |
woda | 2 l |
jajko |
zakwas na żur | 1 szkl |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 |
seler | 1/2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | |
grzyby suszone | 1 szkl |
masło | 1 łyżeczka |
woda | 2 l |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: