Składniki:
sos pieczeniowy | |
rosół | 300 ml |
mąka pszenna | 2 łyżki |
woda zimna | 1/5 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1/4 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
sos pieczeniowy | |
rosół | 300 ml |
mąka pszenna | 2 łyżki |
woda zimna | 1/5 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1/4 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: