Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filet z dorsza
400 g -
boczniaki
250 g -
cebule
3 -
koncentrat pomidorowy
2 łyżki -
Liść laurowy suszony Prymat
kilka -
Ziele angielskie całe Prymat
kika ziaren -
Kminek mielony Prymat
do smaku -
Majeranek suszony Prymat
do smaku -
cząber
do smaku -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
do smaku -
Pieprz kolorowy Prymat w młynku
do smaku -
olej rzepakowy
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku IV: Bigos z boczniaków, odc. 20
Kroki postępowania





Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się