Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Groch zalać wodą i odstawić. Kapustę umyć, posiekać i przełożyć do garnka. Zalać wodą, dodać ziele angielskie i liść laurowy i gotować do miękkości na wolnym ogniu.


Komentarze

  • 0
    kkk-004-2
    Opublikowano

    Futka

    Uwielbiam! Zawsze przypomina n=mi najmilsze smaki dzieciństwa :)
  • 0
    screenshot_2016-11-05-12-28-32
    Opublikowano

    Anna Jeziorna

    Uwielbaim. Smacznego!
  • 0
    img
    Opublikowano

    Agnieszka Kępa

    o mniam :) już nie mogę się doczekać. U nas zawsze tylko na Wigilię :)
  • 0
    dscn3070
    Opublikowano

    MonikaW

    a u nas dodaje się jeszcze ziemniaki do tego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Raz tylko jadłam takie danie, u nas nie ma tej tradycji, jemy tylko kapustę z grzybami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    ojjku uwielbiam te danie :)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    u mnie na wigilię również jest takie danie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marika57

    niedługo Wigilia to obowiązkowe danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !