Przepis i sposób przygotowania na: Letni bigos z młodej kapusty
Kroki postępowania
Między czasie boczek kroimy w kostkę a kiełbasę w półplasterki. Pokrojone wędliny przysmażamy na patelni.
kapusta | 1 wczesna |
boczek wędzony | 150 gram |
kiełbasa | 300 gram |
przecier pomidorowy | 0,5 litry |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
ciecierzyca | 3/4 szklanki |
sól do smaku | |
pieprz | kolorowy świeżo mielony |
Papryka ostra mielona Prymat | |
olej | |
koper świeży | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: