Przepis i sposób przygotowania na: Klopsy z karpia w galarecie
Kroki postępowania
Klopsy poukładać na półmisku,zalać żelatyną
Pozostawić do zastygnięcia żelatyny ,włożyć do lodówki.
filet z karpia | 1 sztuka |
marchew | 2 sztuki |
seler korzeniowy | 1/2 sztuki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
papryka | 1/3 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/3 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: