makrela w majonezie

makrela w majonezie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z makreli

    0,5 kg
  • cukier,pieprz,sól

  • majonez tradycyjny

    1 słoik mały
  • włoszczyzna

    1 porcja
  • żelatyna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ugotować filety w wywarze włoszczyzny z dodatkiem soli pieprzu i cukru do smaku ugotowane filety odsączyć i ułożyć na półmisku żelatynę namoczyć a gdy napęcznieje podgrzać przestudzoną żelatynę dodać do majonezu wymieszać sosem polać porcję ryby przybrać listkami pietruszki i pora

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat