Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik z pianką
Kroki postępowania
Wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blachę i posypać bułką tartą.
mąka | 2,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
margaryna | 1 kostka |
jajko | 3 sztuki |
jabłka | 1,2 kg |
cynamon | 2 łyżeczki |
cukier | 4 łyżki |
białko | 4 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: