Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z nadzieniem serowo-truskawkowym
Kroki postępowania
Smażyć na rozgrzanej patelni z obu stron na rumiano
Smacznego :)
PS. Równie pyszne są odsmażane na niewielkiej ilości masełka. :)
mleko | 2 szklanki |
mąka | 2 szklanki |
cukier | 2 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
olej | 1,5 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | szczypta |
woda gazowana | ewentualnie, do rozrzedzenia |
ser biały | 1 opakowanie |
dżem truskawkowy | |
cukier | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: