Domowe leczo

Domowe leczo

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka żółta

    1 sztuka
  • papryka czerwona

    1 sztuka
  • papryka zielona

    1 sztuka
  • pomidory

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • kiełbasa cienka

    30 dag
  • sól

    do smaku
  • oliwa

    20-30 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać, kiełbasę pokroić w plasterki, papryki i pomidory sparzyć, obrać i pokroić na kawałki. Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć na niej cebulę. Dodać kiełbasę, następnie pomidory i papryki. Dusić do miękkości warzyw, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

23.04.2013 21:01
pyszny obiad

Goya

10.03.2011 23:04
super

Margo1

26.08.2010 09:15
uwielbiam

Małgorzata113

26.08.2010 08:24
smaczne, robię takie

Iwusia

26.08.2010 00:37
Leczo .... mniam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat