zupa pieczarkowa

zupa pieczarkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dag
  • skrzydełka

    3-4
  • śmietana do zabielenia

  • ziemniaki

    3-4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Skrzydełka chwilę gotujemy następnie dodajemy włoszczyznę, ziemniaki i pieczarki krojone w plasterki. Całość gotujemy do miękkości. Na końcu doprawiamy do smaku i zabielamy śmietaną. Zupę można posypać zieleniną.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jodaj

20.11.2012 21:35
extra pieczarkowa :)

ilka_86

04.04.2012 17:55
moja ulubiona

Małgorzata106

03.06.2011 21:42
pycha

sylwiachmiel

25.08.2010 21:45
pyszna zupa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat