Składniki:
pieczeni rzymskiej | 40 dag |
ząbki czosku | 3 |
PUSZKA POMIDORÓW | |
oregano | |
łyżka oliwy | |
jaja | 2 |
bazylia świeża | |
lazanii | 50 dag |
łyżki masła | 2 |
tłuszc do formy | |
sól, pieprz | |
twaróg | 25 dag |
parmezan | 5 dag |
ser ricotta | 25 dag |
pieczeni rzymskiej | 40 dag |
ząbki czosku | 3 |
PUSZKA POMIDORÓW | |
oregano | |
łyżka oliwy | |
jaja | 2 |
bazylia świeża | |
lazanii | 50 dag |
łyżki masła | 2 |
tłuszc do formy | |
sól, pieprz | |
twaróg | 25 dag |
parmezan | 5 dag |
ser ricotta | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: