Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki zapiekane z sosem beszamelowym
Kroki postępowania
Na każdy naleśnik nakładałam porcję farszu i zwijałam.
mąka | 1 szklanka |
mleko | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
woda gazowana | 3/4 szklanki |
olej | odrobina |
bazylia | garść |
Sól ziołowa jodowana Prymat |
kuskus | 1.5 szklanki |
papryka czerwona | 1 |
pomidor | 1 |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 1 |
mozzarella | 1 |
pasta curry | 1 łyżeczka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | |
kminek Prymat |
mąka | 2 i pół łyżki |
masło | 3 łyżki |
mleko | 500 ml |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: