kapusta czerwona

kapusta czerwona

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 4 kg czerwonejk kapusty

  • 1 kg cebuli

  • szklanka octu 10%

  • szkl. cukru

  • ziele angielskie

  • liść laurowy

  • woda

    2,5 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kapustę i cebulę pokroić nasolić zostawić na 12h. zalewę zagotować. kapustę zalać zalewą gotować 30min po czym włożyć do słoików i lekko zagotować

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łucja1

26.09.2010 11:50
bardzo lubię taką sałatkę!

Margo1

25.09.2010 18:13
Ciekawe...

Beata73

23.09.2010 16:41
pyszna! nawet z muchą!

alaaa

17.09.2010 21:32
a ja myślałam że odleciała a ona nadal siedzi

Anna189

16.09.2010 17:22
muchę potraktujcie jako dodatek

alaaa

16.09.2010 10:37
no właśnie gdzie ona polazła ta mucha>>>>

marta0906

14.09.2010 19:04
Ale tej muchy niema w przepisie a koszyk jest pięknie wykonany :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat