Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pieczarki z wołowiną i boczkiem
Kroki postępowania
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180*C i piec przez 40 min.
pieczarki - kapelusze | królewskie 5-7 szt |
mięso mielone wołowe | 500 g |
kukurydza konserwowa | 1/2 szkl |
ząbki czosnku | 2 szt |
cebula | 1/2 szt |
jajko | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | 1 łyżeczka |
boczek wędzony | ok 200 g |
olej rzepakowy do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: