Składniki:
mąka pszenna typ 650 | 300 g |
mąka pełnoziarnista | 200 g |
otręby pszenne | 9 łyżek |
drożdże świeże | 50 g |
woda letnia | 1,5 szklanki |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 100 g |
składnik niedostępny | palone siano 1 garść |
mąka pszenna typ 650 | 300 g |
mąka pełnoziarnista | 200 g |
otręby pszenne | 9 łyżek |
drożdże świeże | 50 g |
woda letnia | 1,5 szklanki |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 100 g |
składnik niedostępny | palone siano 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: