Przepis i sposób przygotowania na: Keks jaglany
Kroki postępowania
Bardzo smaczne ciasto można jeść jeszcze ciepłe lub całkowicie wystudzone.
kasza jaglana | 30 dkg |
jajko | 4 szt |
cukier | 1 szklanka |
masło | 30 g |
rodzynki | 100 g |
orzechy włoskie | 1 szklanka |
żurawina suszona | 100 g |
sezam | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
czekolada gorzka | 70 g |
śmietana 30% | 30 ml |
olejek migdałowy | 3 krople |
kolorowa posypka | |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: