Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z grzybami
Usmażyć omlety na maśle z obu stron i nałożyć farszu grzybowego .Po wierzchu posypać startym serem i zapiec pod przykryciem na patelni aż się stopi ser.
mąka | 4 łyżki |
jaja | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
natka pietruszki | 2 łyżki posiekanej |
pieczarki | 300 g |
masło lub margaryna | 50 g |
cebula | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
woda | 30 ml |
Bulion grzybowy | 500 ml |
ser żółty | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: